Hoi, wat leuk dat je op mijn website kijkt!

Ik ben Ineke Vink en professioneel coach. Ik heb mijn NLP Master diploma, daarnaast heb ik een coach opleiding gevolgd conform de StIR meetlat (Stichting Registratie is een onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders), erkend NOBCO en ik ben gecertificeerd als facilitator voor het begeleiden van groepsprocessen.

Ik werk als coach in mijn eigen coachpraktijk De Vlinder en wordt ingezet als coach bij bedrijven Sweco  en Qredits. Wil je meer weten over mijn aanpak? Klik dan hier.

Elke verandering is moeilijk, ik heb dit zelf ervaren toen ik van werkomgeving ben veranderd. Achteraf dacht ik “Waarom vond ik dit zo moeilijk?”. Door welke overtuigingen heb ik mij laten tegenhouden? Lees hier een persoonlijke verhaal over mijn ontwikkeling

Na afronding van HBO Commerciële Economie en WO opleiding Master Strategic Management ben ik in 2017 gestart met mijn eerste NLP Opleiding (Neuro Linguïstisch Programmeren). NLP is een effectieve manier om inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van ons gedrag. Mede hierdoor heb ik voor mijzelf een persoonlijk ontwikkelingstraject in gang gezet.  Ik heb mijn droom om een eigen praktijk naast mijn werk te beginnen waar kunnen maken en ik ervaar veel meer vrijheid en rust in mijn persoonlijke leven. 

Door mijn werk heb ik veel passie in het coachen van medewerkers op inzetbaarheid en competenties. Ik vind het bijzonder en inspirerend om mijn eigen ervaring met persoonlijke ontwikkeling in te mogen zetten voor jou en daarbij jou zelf tot inzichten te laten komen.

Mijn coachvaardigheden heb ik gedurende vele jaren in mijn rol als teammanager en coach in de praktijk ontwikkeld en verder inhoud gegeven met het volgen van diverse opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling zoals meerdere NLP trainingen (Practitioner, Master Practitionar en Post Master) bij IM-Pact opleidingen en een professionele coach opleiding van Nicolle Themmen bij Icoon Training & Coaching conform de StiR Meetlat.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging Neuro Linguïstisch Programmeren (NVNLP) en van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten. aarzel niet om te bellen op 06-53317928 of te mailen.