Hoi, wat leuk dat je op mijn website kijkt!

Voorstellen

Ik ben Ineke Vink en professioneel coach. Naast mijn NLP Master diploma heb ik een coach opleiding gevolgd conform de StIR meetlat (Stichting Registratie is een onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders). Door de NOBCO ben ik erkend als coach. Ook ben ik gecertificeerd als facilitator voor het begeleiden van groepsprocessen.

Wil je meer weten over mijn aanpak? Aanpak

Ontwikkeling

Elke verandering is moeilijk en ik heb dit zelf o.a. ervaren toen ik van werkomgeving ben veranderd. Achteraf dacht ik “Waarom vind ik dit moeilijk?”. Welke overtuigingen spelen bij mij een rol? persoonlijke verhaal over mij

De Vlinder

Ik heb mijn coachpraktijk de Vlinder genoemd. Mijn eigen ontwikkeling heb ik ervaren als een transformatie. Mijn ontwikkelproces associeer ik met een Vlinder. Een vlinder verandert van een rups in lichte vleugels die door de lucht wordt gedragen. De vlinder is mooi, fascinerend en ongrijpbaar. Vlinders hebben prachtige kleuren en vliegen in de zon van bloem naar bloem.

Door de eeuwen heen is de vlinder in veel culturen het symbool van transformatie, van wederopstanding en van de ziel. Bij de oude Grieken staat het woord psyche zowel voor vlinder als voor ziel.

Associatie

Een coachee heeft mij geassocieerd met een vogel. “Ineke, jij bent een vrij mens, je ziet veel en je hebt overzicht. Je bouwt zorgvuldig een nest en je bent zorgzaam voor de breekbare eitjes”

Opleiding

Na afronding van HBO Commerciële Economie en WO opleiding Master Strategic Management ben ik in 2017 gestart met mijn eerste NLP Opleiding (Neuro Linguïstisch Programmeren). NLP is een effectieve manier om inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van ons gedrag. Mede hierdoor heb ik voor mijzelf een persoonlijk ontwikkelingstraject in gang gezet.  Ik heb mijn droom om een eigen praktijk te beginnen waar kunnen maken en ik ervaar veel meer vrijheid en rust in mijn persoonlijke leven. 

Coaching

Door mijn werk en coach ervaring heb ik veel passie in het coachen op persoonlijke ontwikkeling, verminderen van stress en duurzame inzetbaarheid. Ik vind het bijzonder en inspirerend om mijn eigen ervaring met persoonlijke ontwikkeling in te mogen zetten voor jou en daarbij jou zelf tot inzichten te laten komen.

Mijn coachvaardigheden heb ik gedurende vele jaren in mijn rol als teammanager en coach in de praktijk ontwikkeld en verder inhoud gegeven met het volgen van diverse opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling zoals meerdere NLP trainingen (Practitioner, Master Practitionar en Post Master) bij IM-Pact opleidingen en een professionele coach opleiding van Nicolle Themmen bij Icoon Training & Coaching conform de StiR Meetlat.

Branche – verenigingen

De Vlinder is lid van de Nederlandse Vereniging Neuro Linguïstisch Programmeren (NVNLP)

Ineke Vink NVNLP

en erkend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).