shadow

Vergoeding werkgever

Wist je dat veel werkgevers een coachtraject vergoeden vanuit het opleidingsbudget?

Coaching draagt bij aan duurzame inzetbaarheid en werkplezier. De meeste werkgevers hebben jaarlijks een budget gereserveerd voor (persoonlijke) ontwikkeling en ziektepreventie. Vraag je werkgever voor meer informatie.

Complimenten

Recent heb ik een presentatie gegeven over mijn ervaringen met NLP. Isabelle Marcellis reageerde nadien met de volgende opmerking: “Complimenten Ineke, wat ben je op een prettige manier open over je proces en inzichten nav NLP. Fijn om naar te luisteren en op te reflecteren”

Wil jij ook reflecteren op je eigen ontwikkeling? Ik wil je graag hierbij helpen en ik zet daarbij ook mijn eigen leerproces in. {Follow your heart; it knows the way}

Ervaringen

“In het thema van wat ik over mijzelf leerde tijdens ons laatste gesprek heb ik een definitief besluit genomen. Ik wil je bij deze alsnog bedanken voor je coaching omdat dit mij heeft geholpen de enige en belangrijkste vraag te kunnen stellen aan mijzelf: ‘Wat wil ik?’ “”

Erik van der Waal

De Weg van het Paard

Een schitterend diepdonkerbruin paard rent vrij door lavendelvelden

Droomveld

Verborgen vitaliteit en voorstellingsvermogen
Hartenwens
Vernieuwing die de goede zorg voor jezelf ondersteunt

Het geschenk

Het maakt niet uit hoever je je van de verlangens van je ziel verwijderd voelt. Het maakt niet uit dat je rusteloze geest zich gedomineerd en opgejaagd voelt door de eisen van de maatschappij. Dit plaatje herinnert jou eraan dat dat donkere paard dat door je dromen holt, niet zozeer wegrent voor verantwoordelijkheid, als wel naar de vervulling van je diepste wens toe galoppeert.

De uitdaging

De verleiding om dit paard en alles waar hij voor staat in te tornen, is voorbarig. Gooi hem los laat hem spelen, kijk hoe hij zichzelf op zijn eigen manier uitdrukt en hij zal je naar een meer spirituele verhouding tot macht, intuïtie, instinct en creativiteit leiden. ©de weg van het paard. Linda Kohanov

Talenten douche

Pas geleden mocht ik een talenten douche ontvangen. Het was een emotioneel moment nadat ik 10 zaken had opgelezen waar ik trots op ben. Daarna kreeg ik alle talenten te horen die mijn collega coaches bij mij vinden passen. Hier komen ze: zorgzaam, doorzetter, discipline, passie, flexibel, liefdevol, opvoedend, betrouwbaar, standvastig, bewust, verbinder, zelfinzicht, kiezen voor jezelf, dankbaar, loyaal, kunnen genieten, met humor, voorbeeld durven zijn, kwetsbaar, bescheiden, zelfstandig, denker, zelfredzaam, empatisch, stille wateren diepe gronden, grappig, geborgenheid kunnen bieden.

Welke van deze talenten mag ik voor jou inzetten?