shadow

De Weg van het Paard

Een schitterend diepdonkerbruin paard rent vrij door lavendelvelden

Droomveld

Verborgen vitaliteit en voorstellingsvermogen
Hartenwens
Vernieuwing die de goede zorg voor jezelf ondersteunt

Het geschenk

Het maakt niet uit hoever je je van de verlangens van je ziel verwijderd voelt. Het maakt niet uit dat je rusteloze geest zich gedomineerd en opgejaagd voelt door de eisen van de maatschappij. Dit plaatje herinnert jou eraan dat dat donkere paard dat door je dromen holt, niet zozeer wegrent voor verantwoordelijkheid, als wel naar de vervulling van je diepste wens toe galoppeert.

De uitdaging

De verleiding om dit paard en alles waar hij voor staat in te tornen, is voorbarig. Gooi hem los laat hem spelen, kijk hoe hij zichzelf op zijn eigen manier uitdrukt en hij zal je naar een meer spirituele verhouding tot macht, intuïtie, instinct en creativiteit leiden. ©de weg van het paard. Linda Kohanov

Talenten douche

Pas geleden mocht ik een talenten douche ontvangen. Het was een emotioneel moment nadat ik 10 zaken had opgelezen waar ik trots op ben. Daarna kreeg ik alle talenten te horen die mijn collega coaches bij mij vinden passen. Hier komen ze: zorgzaam, doorzetter, discipline, passie, flexibel, liefdevol, opvoedend, betrouwbaar, standvastig, bewust, verbinder, zelfinzicht, kiezen voor jezelf, dankbaar, loyaal, kunnen genieten, met humor, voorbeeld durven zijn, kwetsbaar, bescheiden, zelfstandig, denker, zelfredzaam, empatisch, stille wateren diepe gronden, grappig, geborgenheid kunnen bieden.

Welke van deze talenten mag ik voor jou inzetten?