Over mij

Hoi, wat leuk dat je op mijn website kijkt!

Ik ben Ineke Vink en ik ben professioneel coach conform de StiR Meetlat, ik heb mijn NLP Master diploma en ik ben gecertificeerd als facilitator. Ik werk o.a als coach bij Sweco  en Qredits en daarnaast heb ik mijn eigen coachpraktijk De Vlinder. Wil je meer weten over mijn aanpak? Klik dan hier

Elke verandering is moeilijk, ik heb dit zelf ervaren toen ik van werkomgeving ben veranderd. Achteraf dacht ik “Waarom vond ik dit zo moeilijk?”. 

Ik ben gestart met een NLP Opleiding (Neuro Linguïstisch Programmeren) Dit  is een effectieve manier om inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van ons handelen. Hiermee  heb ik voor mijzelf een persoonlijk ontwikkelingstraject in gang gezet.  Ik heb mijn droom om een eigen praktijk naast mijn werk te beginnen waar kunnen maken en ik ervaar veel meer vrijheid en rust in mijn persoonlijke leven. 

In mijn werk heb ik veel passie in het coachen van medewerkers op inzetbaarheid en competenties. Ik vind het bijzonder en inspirerend om mijn eigen ervaring met persoonlijke ontwikkeling in te mogen zetten voor jou en daarbij jou zelf tot inzichten te laten komen.

Mijn coachvaardigheden heb ik dus  gedurende vele jaren ontwikkeld in mijn werk en verder verrijkt met het volgen van diverse opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling zoals meerdere NLP trainingen bij IM-Pact opleidingen en een professionele coach opleiding van Nicolle Themmen bij Icoon Training & Coaching conform de StiR Meetlat

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en regelmatig loop ik een rondje in de mooie zak van zuid-beveland of we pakken de racefiets. Ik houd ook van koken en reizen. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten. aarzel niet om te bellen of te mailen.